21-05-2009, 23:11 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-05-2009, 23:28 PM ja muutjaks oli mees18.)
Ngu eesti nokitseb saates oli et vanamees tegi trenasõõri et seal peal sõkud ja siis saad sellega oma keha trimmi ja saab samas ka aku laetud
ma võiks teha veskist hoopis aku laadija et kui aku tühi siis las käib seal , seni kuni aku täis , ei lähe päevagi kui aku täis.
Tuulikust saab voolugeneraator , et kui majas vool ära kaob siis on väljapääse teeks tuuleveski
Hetkel mõtlen kuidas seda nüüd teha. Aga idee poolest on hea.
ma võiks teha veskist hoopis aku laadija et kui aku tühi siis las käib seal , seni kuni aku täis , ei lähe päevagi kui aku täis.
(21-05-2009, 20:11 PM)Timm Kirjutas: Basilio - teema võib teha täitsa julgesti - taastuvenergia hõlmab siiski tehnikat, ehitamist, kogemuste jagamist. Ehk siis foorumi põhimõtteid. Huvilisi on, ma usun, et palju - ka minagi ehitan vahel midagi. Sellel suvel plaanis teha tuulepark.
Mees18 - Tuulik näeb täitsa tuuliku moodi välja juba! Aga tuuliku sisse tuleb ka midagi? Mäletan, et tuttava juures oli üks hirmus äge tuulik. Väike uks käis lahti ja sees oli puhkav veskimees ehk väike karu. Aknad olid kah ees.
Tuulikust saab voolugeneraator , et kui majas vool ära kaob siis on väljapääse teeks tuuleveski
Hetkel mõtlen kuidas seda nüüd teha. Aga idee poolest on hea.