26-06-2009, 22:13 PM
Ranno, võta vaevaks Google'sse trükkida nimi Emil Jellinek ja saad päris selge vihje sõiduki margile 
Aga Järvevana tee ja Pärnu maantee ristis asuv firmaesindus mainit margile küll ühelgi viisil enam aastaid au ei tee. Pigem peletab veel viimased lojaalsed kliendid.
Kuigi minu kõrvu jõudnud info kohaselt on ka nii mõnedki teised autohooldused viimastel aegadel unustanud kuldreegli, et klient on kuningas ning asunud käivet võimalikel ja võimatutel viisidel tekitama. Ja mütsi vähepädeva kliendi silmadele on äärmiselt lihtne sikutada.
Konkreetsel juhul ma küll ei usu, et Emil Jellineki tütre nime kandva sõiduki lugu sellega lõppeb. Ma usun, et sellist toredat põhjendust loetakse huvitatult ka firma kodumaistes kontorites.
A.

Aga Järvevana tee ja Pärnu maantee ristis asuv firmaesindus mainit margile küll ühelgi viisil enam aastaid au ei tee. Pigem peletab veel viimased lojaalsed kliendid.
Kuigi minu kõrvu jõudnud info kohaselt on ka nii mõnedki teised autohooldused viimastel aegadel unustanud kuldreegli, et klient on kuningas ning asunud käivet võimalikel ja võimatutel viisidel tekitama. Ja mütsi vähepädeva kliendi silmadele on äärmiselt lihtne sikutada.
Konkreetsel juhul ma küll ei usu, et Emil Jellineki tütre nime kandva sõiduki lugu sellega lõppeb. Ma usun, et sellist toredat põhjendust loetakse huvitatult ka firma kodumaistes kontorites.
A.
(26-06-2009, 21:12 PM)Ranno Kirjutas: Võiksid siiski avalikustada auto margi ja selle esinduse kes selliseid vastuseid välja kirjutab. Nii saame teada mis on uued suunad hilisemate tulude teenimisel. Ebakvaliteetsed kuluvelemendid on juba ammu teemaks. Hiljem selgub et iga margi jaoks on laagrikorpusedki tehtud nii et neid ei saaks asendada ega kopeerida.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!