10-08-2009, 10:38 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-08-2009, 10:44 AM ja muutjaks oli Basilio.)
Poroloon on selline kole kahtlane materjal. Soovitan veel mõelda, mis saab siis kui polster rõskuse sisse tõmbab. "Kompress" kogu aeg vastu plekki... Selles mõttes pooldaks pleki vastas pigimatti. Polster võiks selle peal olla. Ideaalne kui polstri ja pleki vahel veel tuuldumisvõimalus oleks. Mina kasutasin põrandal harjasmatti. Lakke... ma ei tea.
Minu Bedfordil oli eelmise omaniku poolt pandud seintele umbes 30-50mm paksune vahtplast ja sinna niiskuskindel vineer peale. Lagi oli tegemata ja jäi ka minust. Vahtplastil on hea omadus mitte niiskust imada. Kui pleki ja vahtplasti vahele mingid peened liistud panna et väike õhuvahe jääks, äkki on hea ka lakke panna? Sinna omakorda määnestki vatiini ja mistrat peale. Oleks omal buss alles, siis prooviks küll niimoodi.
Minu Bedfordil oli eelmise omaniku poolt pandud seintele umbes 30-50mm paksune vahtplast ja sinna niiskuskindel vineer peale. Lagi oli tegemata ja jäi ka minust. Vahtplastil on hea omadus mitte niiskust imada. Kui pleki ja vahtplasti vahele mingid peened liistud panna et väike õhuvahe jääks, äkki on hea ka lakke panna? Sinna omakorda määnestki vatiini ja mistrat peale. Oleks omal buss alles, siis prooviks küll niimoodi.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.