08-09-2009, 21:17 PM
Soobli postitusest provotseeritud OT.
Meil saarel kutsuti (30 aastat tagasi) tursapeaks (või tursabuss)ümmarguste nurkadega TA bussi.
Üks pika kabiiniga variant (pool bussist oli kabiin
) sõitis pikka lainet. Elas see juht vast alles luksuses. Tal oli kabiini, istmete taha, tõstetud tavaline diivan. Seal oli hea magada ja üleüldse oli ruumi küllaga. Masina kandevõime oli minu mäletamist mööda 1,6 tonni. Juht ise kutsus masinat "rahapress", sest tonnkilomeetri hinne oli väga kõrge. Tonnkilomeetri hinne tehti ametliku kandevõime järgi. Kaupa vedas ta aga teistega võrdse tonnaasiga.
Natukenegi teemasse.
Ka minu klassivenna isa sõitis taolise ET'ga ringi. Oli ETKVL süsteemis mingi töökoja meister. Tol ajal ei räägitud midagi, et see üks "kuuris" valmis tehtud auto. "Korralik" transpordivahend, nagu kõik teisedki autod. Takkjärgi meenutades ta ikka väga kaua ei sõitnud sellega. Ju siis ikka lagus ää.
Midagi selles autos ikkagi erilist oli, sest teisi sõbra isa transpordivahendeid ei suuda meenutada. Seda aga mäletan hästi, kui sõber ütles, et isa sai uue auto. Käisime siis seda uurimas.
Meil saarel kutsuti (30 aastat tagasi) tursapeaks (või tursabuss)ümmarguste nurkadega TA bussi.
Üks pika kabiiniga variant (pool bussist oli kabiin

Natukenegi teemasse.
Ka minu klassivenna isa sõitis taolise ET'ga ringi. Oli ETKVL süsteemis mingi töökoja meister. Tol ajal ei räägitud midagi, et see üks "kuuris" valmis tehtud auto. "Korralik" transpordivahend, nagu kõik teisedki autod. Takkjärgi meenutades ta ikka väga kaua ei sõitnud sellega. Ju siis ikka lagus ää.
Midagi selles autos ikkagi erilist oli, sest teisi sõbra isa transpordivahendeid ei suuda meenutada. Seda aga mäletan hästi, kui sõber ütles, et isa sai uue auto. Käisime siis seda uurimas.