24-11-2009, 23:16 PM
Pagan siin kiilus kinni see server või mis aga siia ligi ei saanud
Kuna sul on ka moto tähstuses X18taratataa, see X on siis keskonnanõue..
Tegu ka eco ja x iga
Seega masin igasugu egr ja jura täis
Annan nõu.
Kui käivitad külmalt masinat pane tuled ette ja vaata kas nagu armatuuris
tõmbab tulesid kaameks(võimalik põhjus, kinni jooksnud SAP pump-relee tõmbleb), nagu kergelt vilguks.
Tõenäoliselt on sinu masina egr ja kati 1 võimalik vigade tekitaja-umbes SAP filter või mitte töötav SAP sinu masina peal.SAP on (sec air pump.)See vajalik EGR toimimiseks ja Kati läbipuhumiseks mingites reziimides.Ja kusagil jada lõpus kui see ära on hakkab lambda peale ja siis vast muud andurid ka
MA pakun lihtsalt mõtet seda pumpa kontrollida Sul ,kas olemas su masinal , kas töötab norm, ja kas filter seal korras.
Ma võrdlen praegu x20 ga seda sinu masinat aga ma usun, et on olemas.
Asub see SAP pump esilogari taga, ratta ja esipampri vahel, juhipool.Alt peaks nägema ka seda kanalis.
Kuna sul on ka moto tähstuses X18taratataa, see X on siis keskonnanõue..
Tegu ka eco ja x iga
Seega masin igasugu egr ja jura täis
Annan nõu.
Kui käivitad külmalt masinat pane tuled ette ja vaata kas nagu armatuuris
tõmbab tulesid kaameks(võimalik põhjus, kinni jooksnud SAP pump-relee tõmbleb), nagu kergelt vilguks.
Tõenäoliselt on sinu masina egr ja kati 1 võimalik vigade tekitaja-umbes SAP filter või mitte töötav SAP sinu masina peal.SAP on (sec air pump.)See vajalik EGR toimimiseks ja Kati läbipuhumiseks mingites reziimides.Ja kusagil jada lõpus kui see ära on hakkab lambda peale ja siis vast muud andurid ka
MA pakun lihtsalt mõtet seda pumpa kontrollida Sul ,kas olemas su masinal , kas töötab norm, ja kas filter seal korras.
Ma võrdlen praegu x20 ga seda sinu masinat aga ma usun, et on olemas.
Asub see SAP pump esilogari taga, ratta ja esipampri vahel, juhipool.Alt peaks nägema ka seda kanalis.