27-11-2009, 13:29 PM
(26-03-2009, 18:48 PM)krss Kirjutas: Ma olen peaaegu kindel, et me räägime siiski erinevatest autodest, kuna minu oma oli üliväikese läbisõiduga ja kulumata. Ainult need pisimõlgid ustel-külgedel, mõrad (mitte augud) plastikust tuledes ja roostes reflektorid terve klaasiga esituledes, sisu oli päikese poolt räsitud mitte kulunud, elektri poolelt täiesti originaal ilma mingite omaleiutisteta, ehk siis suht asjalik toorik, mitte läbisõidetud rimakas. Kas see teine oli ka V4 mootoriga? See mootoriversioon peaks olema vähemalt Eestis suht haruldane. Enda autost on paraku vaid mustvalged pildid, all on pilt sellest teisest "kloonist", mis peale salongi ja kapotialuse oli isegi minu jaoks äravahetamiseni sarnane (minu omale said uued vedrud, pildi peal oleval on esimesed vedrud väga väsinud olemisega)
EDIT: nagu hilisemast jutust selgub, oligi tegemist erineva autoga ja minu Consuli kaugem ja lähem minevik endiselt selgusetu
Ehhh, silma võtab märjaks. See punane oli minu sõiduriist üheksakümnendate lõpul. Sinise passi järgi mudeliks Granada 1700 Coupe, rohelisse passi läks kirja Granada 1700. Mootor oli 2,3 V6 Sierra oma, eelmise omaniku jutu järgi oli ka originaalmootor olnud 2,3 V6, mitte 1,7. Ilmselt oli see "1700" ja "Coupe" toonase ARK-i omalooming. Originaalvärviks kuldne, sisu beeþ, täiesti "blank".
Krss, kas sul on seda pilti suuremal kujul?
PS. Õhtul kriban pikemalt eelmainit Granadast.