07-12-2009, 14:54 PM
Rallis kasutatakse mingist pehmest sitkest kummist sõõrikut, mis normaalolekus surutakse õhurõhuga vastu velge laiaks, kus ta ilmselt on siis piisavalt fikseeritud et mitte tasakaalustust tuksi keerata. Kui õhk rehvist lahkub, siis sõõrik paisub ja täidab rehvi sisemuse, väidetavalt kestab see lahendus umbes 40km kiiruskatset täie gaasiga. Ainuke probleem on selles et materjal väsib suhteliselt kiiresti, seega see ei sobi tänavale. Ma kujutan ette, et päris tipptaseme VIP-idel on mingi sarnane lahendus all, kuna hooldus pole probleem, vähe väiksema kaliibriga tegelastele pakutakse tugevdatud külgedega rehvi koos spetsiaalse tugirõngaga velje keskel, millega saab ka vähemalt esimese põõsani sõita.
Ma pakuks et seal piltidel näidatu ei ole oma omadustelt nii hea kui ülalmainitud lahendused, samas kui tegu on tavalise sõjaväe tehnikaga, siis mugavus ei ole nii tähtis kui hind ja hooldusvabadus. Küllap pannakse katsetuste eduka läbimise korral külgseinad ka peale.
Ma pakuks et seal piltidel näidatu ei ole oma omadustelt nii hea kui ülalmainitud lahendused, samas kui tegu on tavalise sõjaväe tehnikaga, siis mugavus ei ole nii tähtis kui hind ja hooldusvabadus. Küllap pannakse katsetuste eduka läbimise korral külgseinad ka peale.