27-12-2009, 23:54 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-12-2009, 21:16 PM ja muutjaks oli koterman.)
Läti automuuseumis, Riias, on võtta ilus eksemplar, real kodanikel Ukrainas, Venes, Soomes, Valgevenes, Kasahstanis jm, aga on muidugi näit herr Heinsaarel, Tallinnas, siis ühel Rapla mehel, kelle nimi hetkel ei meenu (Peeter ?..) ja herr Vahtral, Võrus, ja veel mõnelgi teisel siinmail veel... A selleks pead omanikega ikka ise kokku leppima, vähemalt pole karta 'valimi' piiratust.
Ma soovitaks ka ikka algupärastele joonistele väike pilk visata, siis on vähemasti konstruktorite algne idee rohkem käeulatuses :-)
K
PS. Ja kui huvi, kirjuta ühtlasi selle projekti eestvedajale, ehk jääb ka mõni hea mõte v lahendus silma -
http://193.219.79.161/viewtopic.php?t=16...2&start=15
[quote='vanemuine' pid='239308' dateline='1261929843']
Tänud foorumlastele - Maz500 ja Kotermanile!
Teie asjalikud soovitused ja nõuanded on vastu võetud ja edaspidises tegevuses nendega ka kindlasti arvestatakse.Mingi kondikava on nagu kujunemas ,aga enne kui "nuga sisse lüüa" tahaks teada ,milline nägi Zim algselt välja.Piltidest on küll palju abi aga kui näeks ikka ehedalt ja saaks kohe käega katsuda ,oleks asjal teine jume! Seega jääb õhku minu esimeses sõnumis esitatud palve-kas on kellegil võimalik mulle näidata originaalset ZIMi?
Ma soovitaks ka ikka algupärastele joonistele väike pilk visata, siis on vähemasti konstruktorite algne idee rohkem käeulatuses :-)
K
PS. Ja kui huvi, kirjuta ühtlasi selle projekti eestvedajale, ehk jääb ka mõni hea mõte v lahendus silma -
http://193.219.79.161/viewtopic.php?t=16...2&start=15
[quote='vanemuine' pid='239308' dateline='1261929843']
Tänud foorumlastele - Maz500 ja Kotermanile!
Teie asjalikud soovitused ja nõuanded on vastu võetud ja edaspidises tegevuses nendega ka kindlasti arvestatakse.Mingi kondikava on nagu kujunemas ,aga enne kui "nuga sisse lüüa" tahaks teada ,milline nägi Zim algselt välja.Piltidest on küll palju abi aga kui näeks ikka ehedalt ja saaks kohe käega katsuda ,oleks asjal teine jume! Seega jääb õhku minu esimeses sõnumis esitatud palve-kas on kellegil võimalik mulle näidata originaalset ZIMi?