12-01-2011, 12:59 PM
(12-01-2011, 12:25 PM)gruppen Kirjutas: Kas tollelt uuenenud kodulehelt, leiab ka info mis kriteeriumitele peab keegi või tema ratas/rattad vastama? Samuti ka see, et mis see konkreetne visioon tuleviku suhtes siis klubil on? Muidu on tore küll aga ilma nendeta natuke tõsiseltvõetavamaid isikuid liituma küll ei hakka. Lastetuba koliks kindlasti sisse, ainult kuhugi kuulumise pärast, aga ülejäänud mitte.
Mina muidugi asjast midagi ei tea, aga vb seda parem on mul proovida vastata...Nagu lgp. ksf! Väravamehaanik kirjutas - mootorratas peab tunduma vana või olema sellele sarnanev liikur! Ja kogu moos!
Omaenese tarkusest võin lisada, et mootorratta olemasolu ei ole klubi liikmel üldse vajalik ega nõutav. Ja ega ka liikmele endale erilisi nõudeid kasvu, silmade ja juuste värvi, hariduse ja oskuste kohta ei ole minu teada, ilmselt kodakondsuse omamine ei ole ka määrav. Peamine , nagu on rõhutatud, on HUVI ja valmidus nõustuda põhikirjas tooduga. Millalgi oli põhikiri täiesti kusagil ka üleval, praegu vist tõesti mitte ?
Visiooni kohta - ilmselt siiani seda pole olnud aga nagu nüüd on kuulda, meestel on need olemas ja ka välja öeldud.
Kahju, et ma ise klubis ei ole, neil on ilus märk
ja minul on ka visioon olemas, 5 suurima klubi hulka ja kohe!