12-01-2011, 13:47 PM
Mina mõtlesin küll täiesti tõsiselt, et kuskohast saaks lähemat infot klubi praeguse suuna ja tulevikuvisioonide kohta. Äkki oleks huvi - mootorrattad ju väga on meele ja käe järgi aga infot selle kohta, et kas saaksin mina klubile või klubi mulle (ehk mõlemat korraga) kasulik olla - raske leida! Ometigi võiks/peaks see täiesti avalikult kättesaadav olema. Ilma ei hakka mingit noort verd peale tulema ja toimub samasugune hääbumine, nagu mitme teise klubilise (küll mitte tehnika maailmas) ühenduse vaikne, verest tühjaks tilkumine. Ma jah ei leidnud põhikirja, ilmselt otsisin liiga pealiskaudselt, unic-moto lehelt aga ilma ülevaadet saamata, millega klubi tegleb, ei hakka ma isegi pikemalt kaaluma liitumist. Kui oleks paremini teada, mis ja kuidas - oleks võimalik minul, ise-enda sobivust hinnata ja siis seda klubilistele välja pakkuda. Isiklikust seisukohast pean seda väga oluliseks, olen nimelt kahel korral enda nime pannud kohtadesse, kus ma seda tänasel päeval nii väga näha ja kuulda ei tahaks. Muuta aga ka midagi ei saa ja uisapäisa kuhugi kiri saata: tahan liikmeks! No ei taha. Poleks see ka ma usun, klubi enda suhtes eriti aus ja lugupidav. Süüa ei taha ma kedagi, veel vähem eestlast ja selle alatooni ning mõttega pole ennast siin kindlasti soovinud väljendada. Olgem sõbralikud ja konstruktiivsed edasi