10-02-2011, 22:54 PM
(10-02-2011, 19:22 PM)indrek Kirjutas: Nagu teema esimene postituski ütleb: vahet ju pole.
Kumba pidi uus omanik selle kaminasimsile paigutab, ei olene põrmugi sellest, kas on tegu Prantsuse või Inglise toodanguga.
Tundub jah, et pärleid pole mõtet sigade ette loopida...
Tänu meie uuniklaste jms foorumlaste "spetsialistide" targutamistele (lase püksid maha - tõsta püksid üles - kummarda - hinga - ära hinga jne) võtsin ise teema ette ja poole kümnese seisuga on mul 99,5% selge, millega on tegu ja mul kuluks selleks 2 tundi 25 minutid ning pudeli järgi 3cm konjakit. Aastaarv ja täpne töömaht vajab veel kinnitust aga ...
põhimõtteliselt ei ole mina mingi "võrrimees" ja üritan ennast hoida igasugustest võrridest nii kaugele, kui vähegi saab ja minul kulus asja tuvastamiseks mõned tunnid, siis MA EI SAA TEIST MEESTEST ARU!!!
Sädet pole silmis, pilk on tuhm ja jutt möla ... anna mõni jalgratas ette küll siis on tegeijaid ... MASENDAV!
Ma ei tea tesitest aga mul läheb ilusate asjade ja huvitavate tehniliste lahenduste peale küll silm särama ja nii need "kaminasimsile paigutatavad" asjad kogunevad ... ning kui midagi juba on, siis ülejäänu tekib ise juurde ning sellist asja, et "seda ei oel võimaik kokku saada" EI OLE OLEMAS!
Mida on juba korra loodud saab alati uuesti luua, kui ei õnnestu just ehtsat detaili kohe kätte saada.
Dad.
P.S. Täpse tootja, mudeli ja aasta avaldan peale vastava mudeli eksperdilt kinnituse saamise, seniks pingutage ajusid.