12-04-2011, 16:40 PM
(11-04-2011, 22:01 PM)v6sa Kirjutas: Huvitav, et Sa ei vaevu MBklubi foorumisse nii põhjalike postitusi tegema...
Tehas on mootori teinud nii, et kett ei saa üle visata. Kuid tehasejärgselt on neid mootoreid korduvalt remonditud ja üsna tihti eemaldtakse remondi käigus "mittevajalikke" tükke. Milleks võivad olla ka ketipüüdurid väntvõlli ja KP hammasrataste juures. Miks ma seda kahtlustan - on olnud juhtumeid, kus kett on visanud üle mootorit kuivaks sõites (õlirõhul töötav ketipinguti annab järele ja lõtv kett viskab üle mootori seiskamisel). Käivitamisel harvem...
Juhtus nii , et kell kukkus ja ma pidin lippama suur akulaadija kaenlas ühistranspordi peale. Tahtsin sealset teksti täiendada , aga ei j6udnud.
Selgus aga , et selle kaane viga ei ole. Kas ta on korralikult kinni v6i veid irvakil ,ikka ei käi.
Tegin aga avastuse , et kui lasin tagumisele klapile vaakumi peale , siis tekkis autole tühikäik. Kahjuks küll jõudu juurde ei tulnud ja toss ka ära ei kadunud.
Täna kruvisin maha klapikambrikaane ja selgus ,et kui vändal on ot , siis nuka kriipsud on kohakuti. Samuti oli näha ka ketitald.
Panin sama targalt kokku tagasi.
Akupealt enam auto täna ei käivitunud. Kuna eelsüüde lihtsalt ei töötanud. Lõpuks vedas mind üks jeebimees käima. Sõnaotsesesm6ttes vedas. Algul tuli paksu sinist tossu ja kui juba mootor kl6binat tegema hakkas , siis hakkas ka musta tulema. Tükk aega kulus ennem kui mootor jaksas omal j6ul käima hakata.
Kuulsin kapotialt juba tuttvat häält ja avastasin , et järgmise kyynla sydamik on leebet lasknud. Tänu sellele ka see eelsyyde streikis.
(21-12-2009, 13:15 PM)v6sa Kirjutas: Kõrgesurvepump on küll VÄGA töökindel, kuid aastakümned teevad oma töö ja külmaga need tavaliselt ka koolevad. Kindlaks saab sed ateha ainult nii, et võtta mõni pihustile minev survetoru maha ja mootorit ringi ajades peab sealt KORRALIKULT pritsima.
Ma ei mäleta , mingiaeg kui aku juba koolenud oli , siis keerasin yhe toru maha ja paari ringiajamisega gaas maas tuli sealt torust seda kytet väga kehvalt. V6ibolla seepärast ,et aku ajas kehvalt ja gaas oli ju ka maas.
Et siis ilmselt kas pump kutu v6i siis vales hambas. Kuidas ja millised need pumbamärgid on , seda ma veel ei tea.
Pole midagi targemat teha