15-05-2011, 14:24 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-05-2011, 14:25 PM ja muutjaks oli Raudpats.)
(15-05-2011, 11:03 AM)sander65 Kirjutas: Mina antud töötlemisega ei tegele, rääkisin vaid asja teoreetilisest poolest. Iseenesest peaks iga asisem mootorite remondiga tegelev töökoda suutma selliseid pindu töödelda.Teoreetiliselt on nii, et see pind, millel nõelad veerevad on oluliselt tugevam, kui ülejäänud materjal. Nimetame seda siis pindkarastuseks või tsementeerimiseks või mida iganes. Kui nüüd pindasid treida või freesida või puurida või lihvida, siis kaotame selle kõva kihi ja edasisel aretamisel ei ole mõtet. Peale pinna töötlemist uude mõõtu on vaja taastada ka pinna tugevus. Selliseid "asiseid" mootorite remondiga tegelevaid töökodasid ei ole Eestis just palju, mis suudaksid selle töö korralikult ära teha. See on siis teoreetiliselt.
Praktikas võib muidugi ka lihtsamalt läbi ajada - puurime , freesime , sobitame kokku ja paneme asja tööle. Suure tõenäosusega on sellise remondi teostamine mõttetu, aga vähemalt igav ei ole.
Ja noh, teoreetiliselt võib ju olla, et kogu nõelte alune ja pealne pind on sobivast materjalist ning ei vajagi enam mingit töötlust. Praktikas ei ole ma sellist varianti kohanud. Aga ega ma mingi eriline metallitöö-mees ei ole ka.