(27-09-2011, 09:37 AM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Ühe koha peal nägin siis võimalust lagunemiseks. Nimelt see koht,kus Sul on pandud väike ketiratas käigukasti otsa.
Õige tähelepanek! Eks see projekt ole see vasikas, mis peaks aia taha minema

. Aga päris ta ei läinud. See ketiratta koht on selline koht, et käigukasti patjade asemel peaks olema jäik ühendus. Ja keti pingutamise võimalus. Sest padjad annavadki järgi

. Lahenduseks on mitmeid võimalusi. Kuna mootor on patjade peal, siis jäik ühendus ei tule kõne alla - see hakkab lõhkuma siduri karterit. Saab olla kas üks või teine. Või paigaldada keti pingutusratas suht tugeva vedruga. See viimane tuleks kõne alla küll. Kett viskab praegu ka siis, kui lükkan sisse kolmanda käigu

, krõbin on kohe kuulda. Kui rahulikult lasta, siis saab ka kolmandaga liikuda. Ma proovisin selle ära kah

, tuiskab nagu rakett. Seepärast ongi mõttes selle väiksema ketiratta asemele otsida veel väiksem, et käigualandus suurem oleks.
Video saab kunagi ära vahetatud, sest mulle ei meeldi see soundtrack, mootori häält pole üldse kuulda. Mul oli tehtud niormaalne, aga youtube solkis asja ära...