22-04-2012, 21:48 PM
(22-04-2012, 14:53 PM)maisalup Kirjutas: Eks ta ole, esialgu siis teeks ikkagi loomkatseid venemootoriga.
Kuid hiina mootori kohta niipalju, et praegu on poest kõike saada pole mingi nõikogude aeg kus kõik defitsiit on. Kui ostad eestis esindatud mootori, siis pead ikkagi 2-4 nädalat ootama kuna firma tellib jupi välismaalt, vahet ei ole kas tellid e-bayst või kohalikult liigkasuvõtjast kaiupmehelt.
Mis hinnaga sina siis mootoreid pakud?
Irw.Kui sul peaks mingil X põhjusel mootorikene seisma jääma kas sa siis lohutad ka end sellega " praegu on kõike poest saada" . Sa pole siiamaani siis öelnud konkreetset firmat,mis Eestis pakub Lifani väikemootoritele varuosi/teenindust.
Ja miks sa arvad,et varuosad on välismaalt kõik saada ning normaalse hinnaga? Mina pole veel seost komplektse mootori hinna ja varuosade hinna vahel leidnud.
Näiteks odavmüügi firma MTD saagide,trimmerite varuosad on isegi kallimad kui Stihli profiseadmete omad! Kui sa ostad hiina klooni Honda mootorist siis võib olla sa oled sunnitud Honda varuosi kasutama eeldusel et need sobivad ja ütleme nii,et sa ei taha Hondale varuosi osta kuna need on mega kallid. Samas Honda mootor on oma raha väärt.
-------
Suhteliselt palju varuosasid on ka Eesti esindustel kohapeal olemas ja korralikud mootorid neid väga ei vajagi. Hooldustarvikute puudumise kohta pole veel keegi kurtnud.
----------
Minu pakutavad mootorid jäävad niivõi naa Lifanist kaks korda kallimaks. Kui on huvi on siis privaatsõnumiga vestleme edasi sest mingit konkreetset hinnakirja mul pole koostatud.
-------
Minu idee pole sulle mitte müüa vaid tuua kahe jalaga maapeale tagasi peale seda kui sa nägid Ebays "megaodavat hiina mootorit" .
Nende pealtnäha soodne hind avaldubki : kauba tellimine läbi ebay,puuduv garantii,puuduv teenindusvõrk ja varuosade saadavus,teadmata kvaliteet ning seadme omadused.
Ütleme nii,et rendifirmad ei taha midagi peale Honda või B&S mootorite kasutada. (ok väiksel hulgal on ka muid mootoritootjaid,mis on head aga hinnaklass täpselt sama)
Küllap nemad saavad ka aru ,et pikemas plaanis tuleb kallim mootor odavam.