14-09-2012, 16:54 PM
nii. täna oli nii palju aega, et läksin koos nende magnetklappidega Lada poodi. Kuna ma olin neid otsi ära võtnud ja tagasi pannud ja kõike omavahel vahetanud, siis ei teadnud kumb neist rikkis on. Ostsin igaks juhuks mõlemad @ 5 EUR / tk. Neil oli ainult ühesugust, väiksema düüsiga (nr 40), aga ma otsustasin, et võtan vana pealt suurema düüsi ning panen uuele klapile külge. Loogikat rakendades arvasin, et "main" peaks olema suurem enivei... uued klapid küljes ning auto tiksub nagu unistus. Seega ilmselt oli algselt "idle" all olnud klapp katki ja seepärast tühikäiku polnudki. Esimene prooviring tehtud, tühikäik õigeks reguleeritud ning auto käitub nagu unistus! Vaikne, sujuv ja rahulik! Tänud heade mõtete eest. Igatahes on nüüd igasugune isu karpat vähemalt selles etapis vahetama hakata tänaseks kadunud. Sõidan kuni jälle mingi häda ilmneb
Imestan ainult, et professionaalsed automehhaanikud seda viga tuvastada ei suutnud. Ja natuke on kahju, et nendele hirmuliselt palju raha sai jäetud Lada korrastamise eest. Maksin üle.
Imestan ainult, et professionaalsed automehhaanikud seda viga tuvastada ei suutnud. Ja natuke on kahju, et nendele hirmuliselt palju raha sai jäetud Lada korrastamise eest. Maksin üle.