16-10-2012, 19:46 PM
Variant 1:Tööde järjekord siis võiks olla selline: suurem auk ette, keere järgi, pragu puhtaks õhukese relaka kettaga, siis veel kord kerge keerme ülekäimine ja edasi polt sisse ning keevitus järgi. Tõenäoliselt saab polt ka keevitust nii, et edaspidi on tal sealt august võimalik väljuda ainult koos mingi osa malmiga.
Samas on minu meelest veel alternatiiv ehk variant 2: vana polt sisse panna (lõpust on veel natuke keeret, mis hoiab) augule malmi sisse teha väike versseng suurema puuriga keevitusruumi jaoks ja siis keevitada polt koos malmiga kinni. Hiljem ümbrus viiliga ilusti ära puhastada. Sest mina ei leia ühtegi mõistlikku põhjust, et seda polti sealt kunagi kätte peaks saama.
Härrased, kritiseerige julgesti.
Samas on minu meelest veel alternatiiv ehk variant 2: vana polt sisse panna (lõpust on veel natuke keeret, mis hoiab) augule malmi sisse teha väike versseng suurema puuriga keevitusruumi jaoks ja siis keevitada polt koos malmiga kinni. Hiljem ümbrus viiliga ilusti ära puhastada. Sest mina ei leia ühtegi mõistlikku põhjust, et seda polti sealt kunagi kätte peaks saama.
Härrased, kritiseerige julgesti.