29-10-2012, 21:31 PM
(29-10-2012, 21:01 PM)meli666 Kirjutas: T 25 nüüd vaevalt et mingist imematerjalist see käigukasti korpus tehtud on. Päris tavaline rabe hallmalm ta jah ei ole, aga tavapuuriga küll täitsa puuritav. Pigem on sul probleem selles, et käsitrelliga 15-se puuriga puurides on vaja rakendada ka tõsisemat survejõudu puurile. Seda saab vähendada sellega, kui puurid ette ava väiksema puuriga.
Ma ise olen õppinud, et fekaal töö pole pikas perskpektiivis hea töö. Mitu korda üht auku lappida ei tahaks, eriti teades, et kasti korpuse kättesaamine on reaaluses 2 kõva päeva tööd. Juba külgülekande mahavõtmine (pedaalid eest külgülekanne maha) on mõnele kontimurdev.
Minu probleem on pigem selles, et ma ei ole elukutseline metallitöö inimene.
Teisalt ei oma ma nii suuri vahendeid, et seda korpust hiljem parandada.
Miks ma tahaks leida inimest, kes selle töö ettevõtaks.
vajaminevad asjad:
1) korralik puur nii M16 ettepuurimiseks. (ta peaks mingi 14mm olema)
2) uus keermepulk (et saaks parim ülevaade kahjustatud pinnast ning, keerme tipud ka puhastatud saaks)
3) vajadusel keerme m18 ette puurimiseks vastav puur
4) keermepulk m18 keerme tegemiseks (soovitavalt uued 1 ja 2 mõõdus)
Probleem minu jaoks:
5) korralik suurem puurpink (ei kujuta tõesti ette selle korpuse puurimist käsitrelliga. (isegi kui lasta treialil puur teha väiksema sabaga, et sobiks trelli padrunisse, on augu ümarus/ovaalsus küsitav)
6) ülirahulik käsi nii puurimisel, kui keerme lõikamisel
Siinjuures vaja ikka sellist tegelast, kes sellise tööga hakkama ka saaks. Ei tahaks näha hiljem korpust millel keermepuur sisse pooleks murtud.
On suur vahe, kas elada aastas 1980 või nostalgitseda aastat 1980.