27-12-2012, 14:43 PM
(25-12-2012, 12:21 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: See lugu kehtib ka auto porist väljasikutamise puhul. Kui peale poolt tundi tööd öeldakse ainult AITÄH,siis pärast saad ka ise aru,mis põhjusel inimene sihukesse mülkasse kinni jäi....Ma mõtlesin selle peale peaaegu kaks päeva ja no ikka välja ei mõelnud...
Ma olen ka vahelduva eduga inimesi aidanud (lükanud, kaevanud, "täkku" andnud, kraavipervelt/hange otsast välja tõmmanud jne) ja pole siiamaani osanud isegi mitte mõelda selle peale, et hädas olnud inimene peaks mulle pakkuma midagi muud peale "Aitäh!"-i. Naabermaalased on tavaliselt sooja käepigistuse ka kauba peale teinud. Kui ma olen kedagi kuskilt august välja urgitsema läinud, siis ma arvestan juba eos, et sinna läheb minu aeg ja minu liitrike kütust, kuluvad minu närvid jne. Ilmselgelt ärilises plaanis mõttetu tegevus, sest tulu ei ole sellest muud kui teise inimese hea emotsioon, aga ma arvan, et ma teen seda ikka edasi...
Ma loodan, et kui mul kunagi jama majas on, siis ka keegi viitsib paarkümmend minutit labidat välgutada ilma selle eest kulunud energia kompensatsiooniks lõunaraha küsimata.
Vabandan teemavälise postituse eest, aga lihtsalt jäi närima