07-01-2013, 22:01 PM
eks nagu ikka on teemaalgataja probleemist veidi kõrvale kaldutud, aga kuna mul on nõrkus vanakooli sport roolide vastu ja neid terve riiulitäis kogutud, siis kas keegi saab ka ikka paari sõnaga ära seletada kas neid võib kasutada autodel millele nad on mõledud või ei, juhul kui paberit pole. Samas mul on üks 80nendate Momo rool, millel on ilusti pass, kus on kirjas millistel autodel seda tohib kasutada (olenematta vahetükist) ja ilusti saksa TÜV-i pitsat peal ja puha ja passis on ka konkreetse rooli seerija number, samas on mul ka sama tüüpi ja tootja roole, millel passi pole, ning kuna see pass on seerija nr põhine, kas siis ma nagu ei tohiks neid kasutada.
natuke OT ka, nimelt mul on üks 200jane volvo, millele olen aastate jooksul üritanud insallida kõike võimalikku originaal tuuningut (just ainult originaali, mitte aftermarket tootjaid) mida sellele autole saada oli tollal, viimane vidin oli sellised plastikkatted esituledele (zigullidel olid need ka 80nendatel popid) ning ülevaatus natuke hakkas nokkima nendega, et a`la ei tohi olla, pole E märki jne, samas on tegemist autotootja originaal lisaga, kuigi seal puudub igasugune märgistus (jah volvo millegipärast sellele ei pidanud vajalikuks neile midagi kirjutada)
natuke OT ka, nimelt mul on üks 200jane volvo, millele olen aastate jooksul üritanud insallida kõike võimalikku originaal tuuningut (just ainult originaali, mitte aftermarket tootjaid) mida sellele autole saada oli tollal, viimane vidin oli sellised plastikkatted esituledele (zigullidel olid need ka 80nendatel popid) ning ülevaatus natuke hakkas nokkima nendega, et a`la ei tohi olla, pole E märki jne, samas on tegemist autotootja originaal lisaga, kuigi seal puudub igasugune märgistus (jah volvo millegipärast sellele ei pidanud vajalikuks neile midagi kirjutada)