29-04-2013, 04:48 AM
(24-04-2013, 17:41 PM)valdo Kirjutas:(24-04-2013, 00:05 AM)isandpauk Kirjutas: ... panin aprilli alguses AM toruplatsi üles kuulutuse ühe R12 porika osas ja hinnaks märkisin "rämedalt kallis (võtta ühendust ainult neil kellel seda tegelikult ka väga vaja läheb). "
Lootsin tegelikult ka, et keegi kellel seda päriselt vaja läheb (mitte edasi müümiseks) võtab minuga ühendust, [...] Aga võta näpust, keegi pole tahtnud. Ju siis kellelgi pole tegelikult vaja. Oleks pannud sinna hinnaks 10 eurikut, siis vastaksin sõnumitele siiani....
Kas tõepoolest selliseid detaile ostab mõni igaks juhuks tagataskusse, et ehk annab tulevikus kellelegi edasi müüa? Siis peab ikka ÜLISUUR laohoone endal olema.
Mina olen senini hankinud (ostnud) neid detaile, mida mul kunagi mingi liikuri restaureerimiseks vaja läheb. Noh, vahel muidugi ka nii, et pisijubina pärast olen soetanud suure asja, millel see küljes on (alles arutati siin foorumis teemat, mis on "müüa varuosadeks" ja "müüa varuosadena" vahe). Ja ikkagi läheb vaja SUURI laohooneid...
Ikka peab. Omal juhuseid küll olnud. Tulnud jupstükk foorumisse tuvastamiseks. Saadud siis tuvastatud, et asi just minu kaherattalise külge keeratakse.
Võtan siis omanikuga ühendust, et just seda asja mina taga nutan. Tema rõõmsalt vastab, et asi täiesti saadaval, aga vahetaks teise kaherattalise jupi vastu. Ma tean küll, et meil mõnel mehel just selline asi riiulil seisab aga mitte minu jaoks.
Nüüd mõtlengi, et oma ratta kokkukorjamiseks peaks vist ikka ühe suure laohoone täis ostma. Ega siis kunagi või ette arvata, mille vastu vahetus võiks toimuda.