Kusjuures meeldib mulle näiteks 4x4 foorumi poliitika - kui ikka kuulutusel pole nõutud andmeid juures ja moderaatori meenutuse peale ei panda ka, läheb teema kustutamisele. Seejuures variant "paku hind" ei ole aktsepteeritud.
Vanatehnika foorumis ma saan aru, et siin müüakse üsna unikaalseid asju, mille tavaline tarbmisväärtus ongi sageli null, ja mille väärtus tekib alles sel juhul, kui tekkib keegi kes seda asja endale soovib. Ja kuna tihti on soovija ainuke sõltub väärtus ka sellest kui rikas parajasti see soovija on. Siiski olen oma südames veendunud, et enamuse ilma hinnata pakkumiste juures on müüjal tegelikult teada, mis hinda ta tahab. Eraldi fruktid kirjutavad veel "kokkuleppehinnaga", nagu oleks elun mõni tehing tehtud mõne muu hinnaga. Kui ostja ja müüja kokkuleppele ei saa, siis tehingut ei toimu ju.
Aga siiani ei ole ma aru saanud, miks kuldnebörs või soov põhimõtteliselt aktsepteerivad ilma hinnata kuulutusi.
Mis varuosadeKS või varuosadeNA keelenüansse puutub, siis ma pean neid liiga peenteks selleks, et keegi neil reaalses elus vahet tegema hakkaks. Hea kui müüja õigekiri on talutav ja kirjavahemärgid õiges kohas

Kirjutage parem, et teil on müüa sihuke asi säändse hinnaga ja küll ostja ise otsustab mis ta sellega edasi peale hakkab. Pooled neist "varuosadeks" kuulutustest tuleb nagunii lugeda "metalliks", sest kui me jällegi ei räägi uunikumist, siis ühe tavalise lõpuni tarbitud auto juures pole tihtipeale nagunii ühtegi olulist detaili mida varuosana veel kannataks pruukida. Ja need mis kannataks on sellised, mis on kõigil teistel ka korras.