23-01-2004, 22:38 PM
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: allah
Vabandus et vahele segan ja valese kohta ronin oma postitusega aga kuidas oleks võimalik sellest sae mootorist muruniiduk teha.
Viimane kord kui sai saetud lendasid siduri jupid teadmata suunas laili. Oli kulutanud küljepeale augu sisse ja sealt lendu panidki. Nüüd oleks vaja selest kasutust mootorist midagi kasulikku teha ja muruniidukit oleks vaja.
Aga huvitav kas see mootor jõuaks vana hobuniidukit ringi ajada (heina vaja ka niita)![]()
Issand mul maal oli muruniiduk druþba kolb oli kulund ,aga kahjux oli see esimene mootor mille ma lahti lammutasin

Selle bensu joomise kohta on sul tuline õigus mu vanaisa rääkis ka ,et kui tänapäeva muruniidukil 1 korra tangid siis sellel tuli 10-20 korda ´tankida

EDIT: Ja soovitan mootorsae mootorit ,sest sealt keerad selle saeketi hammasratta otsast ära ja paned võrri oma asemele paar keti lüli tuleb ka vahelt ära võtta ja kett hakkab vastu raami käima soovitan sinna mingi plekityki keevitada või tinutada noh kruviga saab ka ,sest muidu kulutab raami läbi