14-06-2013, 14:35 PM
(14-06-2013, 14:01 PM)Mossemees Kirjutas: Sai nagu siin mõned leheküljed tagasi üks lahendusvariant välja käidud
...
Mõtled seda:
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=44673&pid=311910#pid311910
Siin soovid ju muuta vähemalt kolme seadust korraga. Mis on tehtav, kuid eeldab päris tõsist tööd seadusandja suunal. Ning see töö ei pea tingimata käima kilekottidega, alustaks esialgu Riisalu ja võsapetsi pehmeksrääkimisest. Kuigi mul on kuri kahtlus, et esimene säärast muudatust ei tervitaks ja teine ei viitsi nii palju tööd teha...
Idee vastu panna inimene oma lolluste eest vastutama pole mul midagi.
Üheks probleemiks saab see, et meid ümbritsevates riikides pole säärane lähenemine tavaks. Mis tähendab väikesel maalapil kehtivat hoopis erinevat korda. Mis on endiselt vaid tahtmise taga.
Ning küllap leiab ka sellest korrast midagi, mis nii hästi ei ole. Mida omakorda saab muuta.
Mis puudutab isikukindlustust, siis minule see sobiks - olen üsna kahjutu tegelane, kelle koefitsendid kujuneks madalaks.
Kujutate ette, mis saab olema paadunud huligaanide makse? Arvestades riigi suutmatust juba praegu tagada kehtiva seaduse täitmist, siis kuidas edaspidi saadakse hakkama? Egas kindlustuse puudumine takista end lõviksjoonud varblasel ähmasena kiiruskatsele tuisata. Aga kui see kiiruskatse lõpeb Mossemehe auto küljes? Kuidas siis edasi? Jah, kohus kaalub ja mõistab hüvitise summasid, kuid need veskid jahvatavad kaua ja põhjalikult. Vahepeal aeg jookseb, raha kulub...