01-08-2013, 21:12 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-08-2013, 22:01 PM ja muutjaks oli kiiresti2.)
ma ise olen ka mõelnud et pannonia korvi võiks jawa korvi vatu vahetada
algul mõtlesin otsida kodar ratta kuid see lääne masina ratas sattus minu kätte suht juhuslikult tuttava käest,(alla pole veel kruttinud niiet kõik lahtine mõtlen ja vaatan kumb paremini ja ilusamini sobib)
Ratas näeb praegu suht niru välja jah,aga korda ma teen
,maha kindlasti ei plaani müüa.seda porikat on eelmine omanik tuuninud(eelmine omanik oli ida poolt pärit,selle rahvusepuhul pole midagi imestada mis mõtted neil peast läbi käivad).
mina oma ratas kindlasti ei plaani lõigata,keevitada ega muud moodi ratsida
korvi kinnitusi olen mõelnud teha kudagi lihtsalt polt ON/OFF(selles mõttes et
ei puuri auke,keevita,lõika ega midagi säärast)
meenus et mul üks ära eksinud detail on,nimelt voltmeeter-süütulukk(võti on ka olemas).
kas on võimalik tuvastada millisele jawale se täpselmalt võis kuuluda 353/354 või äkki mingile varasemale mudelile.(hetkel pilti pole,ega soovi müüa)
algul mõtlesin otsida kodar ratta kuid see lääne masina ratas sattus minu kätte suht juhuslikult tuttava käest,(alla pole veel kruttinud niiet kõik lahtine mõtlen ja vaatan kumb paremini ja ilusamini sobib)
Ratas näeb praegu suht niru välja jah,aga korda ma teen

mina oma ratas kindlasti ei plaani lõigata,keevitada ega muud moodi ratsida

korvi kinnitusi olen mõelnud teha kudagi lihtsalt polt ON/OFF(selles mõttes et
ei puuri auke,keevita,lõika ega midagi säärast)
meenus et mul üks ära eksinud detail on,nimelt voltmeeter-süütulukk(võti on ka olemas).
kas on võimalik tuvastada millisele jawale se täpselmalt võis kuuluda 353/354 või äkki mingile varasemale mudelile.(hetkel pilti pole,ega soovi müüa)