14-09-2013, 23:58 PM
(08-09-2013, 00:07 AM)krss Kirjutas: Väike probleem on ka. Naaber on nimelt lollakas. Purjus peaga provotseerib koeri ja kui need ta peale haukuma hakkavad, hakkab tema neid üsna suurte paekivitükkidega loopima. Ja siis üritab mulle pidevalt tõestada, et miks nad praegu mu peale hauguvad, ega ma PRAEGU neid ei loopinud millegagi... Koertele on aga võimatu selgeks teha, et ärgu lollaka inimese peale üldse reageerigu, kuni ta üle aia ei ole roninud. Kui kellelgi on kogemusi, kuidas sellises olukorras koerte tarkust ära kasutada, kuulaksin huviga.Kui juba lausa püromaaniga on tegemist, siis on asi tõsine. Sinu arvates ei pruugigi sul temaga mingit kana kitkuda olla, tema aga ühel hetkel deliiriumis olles arvab, et on...
EDIT (järgneva kommentaari valguses): ma ei taha hakata lolliga kemplema, kuna selleks, et ta sinust üldse aru saaks, pead sa kõigepealt laskuma tema tasemele ja seejärel lööb ta sind kogemusega... Tüübi naabruses kipuvad majad süttima, kellega tal on kana kitkuda, ei tahaks olla oma perega üks järjekordne statistiline numbrike selles teadmata asjaoludel süttinud hoonetesse sissepõlenute laipade nimekirjas. Ma usun, et lihtsam on õpetada koera kui selliseid rikkuritest vanamehejuurikaid, kes maailmas toimuvat päris selgelt tajudagi ei suuda.
Ma ei tea, on see linnalegend või tõsi, kuid naised saunas rääkisid, et kusagil külas elanud kord samasugune poolearuline vanamees. Joonud kõike mis põleb ja teinud igasugu hulle tükke. Peale kohaliku valla teataja tal muid ajalehti ei käinud. Seda lugenud ta samasuguse huviga kui meie internetti ja pärast muudkui targutanud. Kuni kord leidis lehest omaenda surmakuulutuse... Sünnikuupäev õige, surmakuupäev nii nädala pärast. Tehnikasajand, you know, skännerid, printerid, kellegi arvutioskus, kiired jalad ja kellegi koduhoovist veidi kaugemal asuv postkast ja pohmakas, mille tõttu leht mitu tundi postkastis ootas, enne, kui sellele järele tuldi

Puruks ja pool pööret tagasi!