16-10-2013, 19:29 PM
Kuna hetkel on kaks masinat metsas tööl ja ise veel ei kipu sinna siis on ka aega seda masinat ehitada. Pole väga kallis see ettevõtmine kui palju sebida ja otsida. Selle peale läkski tänane päev põhimõtteliselt. Diffrilukk tuleb sama kangiga nagu on ka 52l. Ei saa panna käigukasti külge pumpa kuna mul ei ole kahe sektsiooniga väljavõtet (yhte pumbale ja teist vintsile) ja vintsi ma kohe kindlasti ei taha hydro peale. See ka praktikas proovitud ja jama rohkem kui vaja. Ja taha vedamises ei ole midagi rasket. Võtan vana pumba esimese osa ja lasen treialil sinna kardaani risti otsa keevitada. Taha otsa laagripukk ja selle otsa siis vaheflantsiga pump. See on muidugi veel mõttetasandil. Nimelt on mul yks 54ne vene kolbpump. Selle pumba suur pluss selles, et saan tõsta madalatel pööretel, aga miinus see, et ei kannata kõrgeid pöördeid. Selle vastu rohtu otsides olen mõelnud pumba väljalülituse teha kabiini sisse, aga sellega jällegi jama selles, et kuna kärukeeramine tuleb ka kasutusele siis tekib sellega probleeme. Eks nuputan veel veidi. Kärul otsustasin siiski kasutada poolelektrilist jagajat kuna tõesti tekib probleem välja nägemisega kui joystickid käepidemete küljes.
Tänasest siis niipalju, et sai põhi ära lõigatud, ära mõõdetud kabiin ja ära tellitud metall. Homme lõunaks metall kohal ja siis saab keevituse sooja panna
Ehk siin foorumlased teavad kuskohast saaks mürasummutusmatti osta mõistliku hinnaga?. Netis uurides leian hindasid seinast seina.
Tänasest siis niipalju, et sai põhi ära lõigatud, ära mõõdetud kabiin ja ära tellitud metall. Homme lõunaks metall kohal ja siis saab keevituse sooja panna

Mina olengi 87 aasta parim väljalase