14-01-2014, 17:03 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-01-2014, 17:16 PM ja muutjaks oli v6sa.)
(14-01-2014, 00:35 AM)viplala Kirjutas: ...
Kui kedagi huvitama peaks, andke teada, ma võin neid ka siia vaikselt postitada, või siis mitte, huumor suht mustapoolne
...
Tuld!
Loomaarmastajatele siis ka midagi.
Nagu igal nädalal, nii kohtuvad ka sel päeval kaks mammikest pargis ja sätivad peale tervituste vahetamist end pargipingile maailma parandama. Muu hulgas võetakse läbi ka oma kassikeste elukombed. Kiitmise lõpuks tõdeb üks mammi, et tema kassil siiski ka üks paha harjumus olevat. Küsib kenasti õue ja teeb seal oma häda viisakalt ära, kuid tuppa naasnuna pühib oma tagumendi kalli pärsia vaiba sisse. Vaip olevat puhastamisest täitsa untsu minemas...
Teine siis lahkelt nõu jagama:" Minu miisul oli sama komme. Aga ma panin tavapärase pühkimise paiga peale lehe karedat liivapaberit kinni. Korra tõmbas ja enam mitte üks kriips".
Hädaline peab seda küll natuke kahtlaseks õpetusviisiks, kuid lubab siiski proovida - ikkagi kallis vaip ja kadunud kaasa kingitus hõbepulmaks...
Nädal hiljem kohtuvad taas. Seekord on vaibaomanik riietet musta ja kuidagi kühmus.
Teine pärima, et mis kallil kaaslasel siis nüüd juhtunud on...
"No ma tegin Su soovituse järgi. Küsisin poest kõige kangemat liivapaberit ja kinnitasin selle õige koha peale. Kui Antsuke õuest hooga tuli, jõudsid ainult kõrvad radiaatorini..."