04-02-2014, 01:41 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-02-2014, 01:48 AM ja muutjaks oli 13piisab.)
uhke masin ja tubli töö! Juba ainuüksi õõtsapilt ütleb, miks sellist masinat ülemäära tõenäoliselt ei kohta... Selle koha pealt on mul käsilolev üheksakümnendate oopel täiesti teisest puust - tagasilda liivapritsis haagisele tõstvad "muzhiki" ähkisid-ohkisid ning uudishimutsesid, millel paganal nii "serjooznõi most" on 
(ähkisid muidugi ilmselt natuke dramatiseerides, sest nii kõik eelnevad kui järgnevad sillaliigutamised tegi mu "ühemehebänd")
kas kere küljes olevad sillakinnitused ise on "usutavad"? Õõtshoob viitab lausa tagasilla sõltumatule vedrustusele? Ees ei oska aga õõtshooba otse kere külge kujutada - kas on seal tõesti veel eraldi sillatala, mis poolraamidele kinnitub?
mulle tuleb selle masinaga "Pulp Fiction" silme ette - kuigi seal oli ju siiksi 2.gen
igatahes jõudu - kere paistab algsest tehaseversioonist roostekindlam saavat

(ähkisid muidugi ilmselt natuke dramatiseerides, sest nii kõik eelnevad kui järgnevad sillaliigutamised tegi mu "ühemehebänd")
kas kere küljes olevad sillakinnitused ise on "usutavad"? Õõtshoob viitab lausa tagasilla sõltumatule vedrustusele? Ees ei oska aga õõtshooba otse kere külge kujutada - kas on seal tõesti veel eraldi sillatala, mis poolraamidele kinnitub?
mulle tuleb selle masinaga "Pulp Fiction" silme ette - kuigi seal oli ju siiksi 2.gen
igatahes jõudu - kere paistab algsest tehaseversioonist roostekindlam saavat
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"