05-03-2014, 10:35 AM
(05-03-2014, 10:06 AM)Harrastaja Kirjutas:(03-03-2014, 09:22 AM)saarrand Kirjutas:(02-03-2014, 09:15 AM)Laurimetall Kirjutas: Ma vaatan ,et kabiin kipub üsna taga olema. Kuidas kabiinist nähtavus on? Kindlasti pane niplid ka tagumise rippsüsteemi tõstevõllile ja määri korralikult. Mul oli selline jama ,et tehasest polnud selle puksi sees auku ja määre ei läinud võlli ja puksi vahele. Mingi hetk keeras võll selle puksi sealt välja. Kiirel ajal sai sinna keevitatud piiraja,et puks välja ei saaks. Aasta pärast murudus see võll keevituse kohalt pooleks. Võll on üleni karastatud ja midagi sinna keevitada ei tohi.
Mul oli MTZ-82-l samamoodi, et puksi sees auku polnud ja määre ei läinud vahele. Nüüdseks viga parandatud!
Huvitav oleks teada kuidas sa selle vea parandasid, puurisid augu läbi puksist? Või vahetasid puksi?
Endal on sama probleem.
Puurisin puksist augu läbi. Kuna mul vahepeal andis "koma" alla, siis nüüdseks on aga need puksid juba ära vahetatud koos enamuse ämbliku detailidega ja uutel puksidel oli kohe auk sees olemas.
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170