09-05-2014, 19:28 PM
(09-05-2014, 00:14 AM)Qunts Kirjutas: Loen ja imestan.Ka minu põksil vähemalt 6000 tt kellal ja ka ei kurda,ksp tundub ka orginaal olema ja töötab.Ainus mis häirib on diisli suits ja paneb pea alutama,aga samas oma laiskus ka sest juba mitu aastat plaanin sumpa toru üles viia nagu Toomasel kuskil pildil oli.
Minul põkka teinud 8830 h ja ei ole probleeme ei käigukastiga ja sammuti mitte mootori/kütusepumbaga.
Äkki on viga selles, et olen vahetanud ainult õli ja filtrit???
Kunagi: see mis parusjagu letil oli seda osteti, seega minul varuks uus kütusepump, kenekas, tuled jne. aga muud ju saada polnud.
Masin ise aastast 90 ja kõik need aastad väljas seisnud aga samas on originnal värvi all (vähe roostet) ja mitte midagi pole teinud peale kütuse lisamise ja õli vahetuse !
Töödest siis teeb hetkel lumelükkamine, künd, kardul maha, vahelt harimine, ülesvõtt ja puulõhkumis masin taga haakes ja metsas (ei ole jäänud metsas kinni)
Koduõuse tegin maaparandust ja põks vajus mõlemid sillad munadeni maakerra ehk upub.Ei viitsinud isegi villist käima panna,lihtsam topeltveljele kõis peale ja puu taha kinni ja ronib ise austraaliast eestimaale tagasi

Seda sokolaadi paberiga nn kapremonti olen isegi näinud ja autoriks eluaegne lukksepp mehaanik ja autoks vana lääne ront.
ühel hetkel hakkavad ka need lääne põkad tossama kui russid,alles nädala algul sain jcb kopa tossust vingumürgituse.