13-06-2014, 09:22 AM
(12-06-2014, 19:59 PM)phyl Kirjutas: Teine asi mida tasub endale meelde tuletada on see, et need 20-30 aastat vanad vene masinad on projekteeritud 50 aastat tagasi. Võta nüüd 50 aastat vana lääne masin ja võrdle seda vene masinaga. Olulisi erinevusi ei leia.
Lõpuks ometi!!!! MILLEST vähemalt mina siin kogu aeg kirjutanud siis olen??? See faking poole sajandi tagune tehnika maksab samapalju ja rohkem, kui oluliselt kaasaegsem tehnika!!!! HINNAST ju jutt käibki, ja see on ka vastus Dad'ile - selle saasta HIND ongi Eestis ebanormaalne!!! Vanaraua kilohind MIINUS karuperssest äravedamise kulud ja õuepealse esteetilise välimuse organiseerimine on nende õige ja õiglane hind.
Veel üks vahe, milel tõi välja ksf!Võsa - nende 50 aastat tagasi projekteeritud masinate ergonoomika ja jõuseadmed on muu maailma 60 aastat tagasi ehitatud masinate oma.
Jääme siis Unimogi juurde seekord ja see mudel tuli tootmisesse 1992 ning oli sel ajahetkel sedasorti masinate tehnoloogiline maailma tipp kõiges! Venelased ei ole mitte kunagi mitte ühte asja peale legendaarse NIVA suutnud tootmisse panna nii, et see oleks sel ajahetkel maailma tipp. Juhul, KUI see läbisõit on ka õige (ma oska öelda, palju see tähendaks traktori töötundidesse ümber arvestatuna aga see on väga vähe!), siis saad 20 aastat vana tipptehnika. Samas tootis NSVL sel ajal veel t-40't ja neid toodi siiagi aga isegi kolhoosis oli traktoristile see KARISTUSEKS, kui pandi selle jäleduse peale tööle. Töömees sai omale uue "akvaariumi" ning kõrge tasuga tööd ja kas joodik või muu sitakeeraja "neljakümne" ning madalapalgalised tööd.
Sest selle teema tähtsaim osa on ju HIND mulle kui ostjale!!!! Ja seda enam peab inimene, kes loeb heas mõttes sente, vaatama, MIS SAASTA ta siis oma piiratud eelarvega kokku kühveldab! Rahaliselt rikas inimene võib omale lubada ekstravagantsust nimega Nõukogude Traktor, ta võibki pulli teha Just for FUN! Meil siinsamas kuhjaga kaasfoorumlasi, kes selgelt lõbu pärast teevad igasuguseid imevigurdisi omale, sisustavad oma aega lahedate insener-tehniliste lahenduste välja mõtlemisega. Aga nad ei tee seda hädavajadusest vaid ikka hobiks ja lõbuks! Sest mistahes asja ehitamine on kulu, a'la Uhti Koll, pöördsahaga Golf etc. Rahaliselt VAENE ja toimetulekutoetusest elav tegelane ei saa selliseid asju teha, onju???
Kui inimesel on aga väga piiratud eelarve ja ikkagi vajadus natukenegi efektiivsemalt mingisugust maatööd teha (kasvõi selleks, et rahalisest kitsikusest välja rabeleda) siis selline peab ennekõike tuhat korda MÕTLEMA, kõik oma VAJADUSED ritta ja tähtsuse pingeritta seadma ja alles siis otsustama ja ostma. Jah, kahjuks on Eestis veel inimesi, kelle majanduslik seis on selline, et nad lihtsalt peavad ostma võimalusel kõige odavama ja see kipub olema läbiaetud roostes saasttehnika Made in U.S.S.R. ning seda siis reinkarneerima. Kui seesinane tehnika näeb juba natukenegi esteetiline välja ja püsib koos ning on KOHESELT mingisuguse töölaadse tegevuse võimeline, maksab ka põkanaatot juba mitmeid tuhandeid eurosid aga see on juba PALJU RAHA! Ja see ongi nüüd koht, kus see rahaliselt mitte nii võimekas tegelane peab hakkama mõtlema ja alternatiive otsima!