28-06-2014, 22:49 PM
(28-06-2014, 19:27 PM)MAZ Kirjutas: Oleks huvitavam lugeda mõne Zündappi või muu saksa tehnika juttu.Aga see on rohekm siis kitsama seltskonna jutt,millest nagu nii suurem enamus aru ei saaks. Või kui saaks siis tekiks rahval igasugu muud väärkujutelmad asjadest.
Ma õnneks pole nii loll,et pole mõnda asja nagu see vana Izhi porilaud, elusuuruses ja masina küljes kohanud. Küll aga kahjuks palju ennesõja aegset tehnikat on jätkuvalt must maa.Aga kus sa selle kohta õppida saad? See foorum ja internett oleks nagu see kõige odavam variant?! Väga ei usu,et keegi mulle lahkelt oma ZÜndappi või DkW raamatut laenaks, erandiks need,kes mind tunnevad.
Aga ok, mina sain oma küsimusele vastuse, küll kaudselt aga sain ja jään sellega rahule.
Kordan järjekindlalt, et ka keerulistest asjadest saad lihtsalt ja arusaadavalt kirjutada, mina muidugi seda kunsti ei valda, aga võimalik on. Lisaboonuseks oleks laiadele massidele ajuloputuse tegemine ja väärkujutelmade loomine!

Aga ok, huvitav, kust kohast Sa oma küsimusele vastuse said ja milline see vastus on?