24-08-2014, 23:00 PM
(24-08-2014, 21:32 PM)Raudpats Kirjutas:(24-08-2014, 20:39 PM)viplala Kirjutas: TäpseltJa mulle tundub, et kui igati korras mootoril sättida küünla sädevahe üliväikeseks, siis toimub küll küttesegu süütamine , kuid täisvõimsust see mootor ei saavuta. 2-taktilisel sael on seda võimalik vilunud kõrvaga kuulata, et max pöördeid ei tule. Miks?Halva sädeme poolest, poolenisti plahvatanud küttesegu, on muinasjutt. Kas litakas käib või ei käi. Halli ala ei ole.
Ma pean siinkohal uuesti välja tooma tsitaadi, millest mu väide alguse sai...
võib juhtuda,et mootor ei sure ära, lihtsalt pooli soojenedes jääb säde nõrgaks ja ei suuda kogu küttesegu ära põletada, sellestka jõu kadu. mootori töö muutub ebaühtlaseks.
Niisiis, mina väidan, et säde ei põleta oma olemusega küttesegu, vaid süütab seda. Sealt edasi on kaks varianti. Kas segu süttib või mitte, kolmas variant puudub.
See, kas mootor küünla pärast oma pöörded lakke lajatab või mitte, sõltub ainult ja ainult süttinud või mitte süttinud segust. Jääb säde nõrgaks, segu ei sütti. Liiga pisike küünla vahe hakkab samuti põske panema ja seda ongi kuulda vilunud kõrvale. Kui ikka kolb tühja peksab vahepeal, siis ta peksabki tühja. Langevad pöörded, langeb võimsus, langeb pöördesse minek jne. Pole piisavat sädet, pole ka litakat ja seda ongi kuulda/tunda.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!