11-09-2014, 12:54 PM
jõudu - see masin on turgutamist väärt. Kardetavasti ei ole nt esistange jms leidmised kõige lihtsamad tegevused - selle aja ooplid on suures joones kas projektikad, põllurallikad või juba ümber töödeldud. Inimesed jätavad nt ümbertöötluse puhul (täiesti loogiliselt) alles just kapotialuseid asju. Kereplast, salong jms läheb prükki. 10..20a tagasi oleks nn teise ringi juppidega palju lihtsam olnud.
mul võib E-kadetilt veel mõningaid karbussmootori ning selle veermikuga haakivaid asju olla, niiet küsi julgelt. Kuigi enamus läks ikka ümbertöötlemisele - mu kulgurid on ja jäävad opelite osas C20XE tehnikale ning kui tehnikale rõhuma hakkan, siis eeldatavalt ka turbo-arendustele.
mul võib E-kadetilt veel mõningaid karbussmootori ning selle veermikuga haakivaid asju olla, niiet küsi julgelt. Kuigi enamus läks ikka ümbertöötlemisele - mu kulgurid on ja jäävad opelite osas C20XE tehnikale ning kui tehnikale rõhuma hakkan, siis eeldatavalt ka turbo-arendustele.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"