19-11-2014, 22:56 PM
nõnnamoodu, et oli mul siin üks pealamp. mitu ledi ja lüljutada sai neid eri kogustes põlema. eks ta paras sitanikerdis oli, aga noh, kasutasin kuni töötas. põhi häda oli, et vihk oli hirmus kitsas. nüüd õnneks või õnnetuseks otsustas lihtsalt niisama molekulideks laguneda.
peaks uue ostma.
soovitage palun.
tahaks laia valgusvihku. ikka kohe nii laia, et keik oleks ühtlaselt valge, mida mõistlikult silmi keerutades pilk haarab. ja sooja tahaks, külm kuram ei näita ikke mõmmigi. ja toimida võiks tavaliste patakate või sama tõugu akudega. ja hoopiski pole mulle vaja kümneid ja sadu meetreid ulatust, ninaesine peab valge olema. kui saja meetri peale tahan näha, siis luusin ligemale.
et siis soovitage lahkeste, kui keegi miskit sarnast trehvanud on.
peaks uue ostma.
soovitage palun.
tahaks laia valgusvihku. ikka kohe nii laia, et keik oleks ühtlaselt valge, mida mõistlikult silmi keerutades pilk haarab. ja sooja tahaks, külm kuram ei näita ikke mõmmigi. ja toimida võiks tavaliste patakate või sama tõugu akudega. ja hoopiski pole mulle vaja kümneid ja sadu meetreid ulatust, ninaesine peab valge olema. kui saja meetri peale tahan näha, siis luusin ligemale.
et siis soovitage lahkeste, kui keegi miskit sarnast trehvanud on.