31-12-2014, 00:42 AM
Austet ksf diesel'iga nõus, et kui tahaks puudekonteineriga käärtõstukilt sileda põranda peale maha sõita, siis peaks kogu see käärimajandus põrandasse süvistatud olema. Mul aga paas vastas ja kogu majaehitus koos vundamendiga sai meelega pae peale pandud, ehk vajub vähem. Tektoonilist lihet ma mõistagi väga ei oota. Põristasin sinna pae sisse sügisel drenaažipumpla augu, ca 800x800x800, vesi kippus vastu tulema, seega pae sisse tõstetehnikaga ronida ei tahaks J....
Trossiga laest rippuvad korvid ei sobi mulle ka mitte, sest vägagi ebapraktiline on neid trosse eest ära korjata, kui autoga garaaži sisse-välja sõita tahaks. Oleks hea leida tõstukiraamile, millel muide pikk silinder küles, KISS tüüpi hüdroajam, a la telfripuldiga üles-alla sõitma juhitav, või siis läheb tonnise tõstejõuga telfer lakke ja .... või mõlemad.... J
Mida pikemale pühad venivad, seda ulmelised mõtted pähe tulevad.
Head vana aasta lõppu!!!
Tervitan, IP
Trossiga laest rippuvad korvid ei sobi mulle ka mitte, sest vägagi ebapraktiline on neid trosse eest ära korjata, kui autoga garaaži sisse-välja sõita tahaks. Oleks hea leida tõstukiraamile, millel muide pikk silinder küles, KISS tüüpi hüdroajam, a la telfripuldiga üles-alla sõitma juhitav, või siis läheb tonnise tõstejõuga telfer lakke ja .... või mõlemad.... J
Mida pikemale pühad venivad, seda ulmelised mõtted pähe tulevad.
Head vana aasta lõppu!!!
Tervitan, IP