31-12-2014, 16:01 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-01-2015, 13:46 PM ja muutjaks oli väike-tom.)
Kolasin eile natuke Tartu poodides. Elektripoodides kummirüüga juhet oli aga jämedavõitu. No ei näinud õige välja. Harukarbid mitte sinnapoolegi mida vaja. Auto poodides ühes ühte tuld teises teist tuld ja helkurit. Mõtlesin, et ei viitsi niimoodi nokkida. Läksin Respo'sse. Otsisin sealt stendist mõned tuled välja ja läksin igaksjuhuks küsima kas jaemüüki eraisikule üldse toimub. "No mida vaja on?" küsiti tagumisest lauast. Vuristasin siis ette "kaablit 7soont 2m, 4soont 8m, 2soont 4m, harukarp, tugiratas". "4soont ei ole on 5soont aga teises majas. Sinna vist ikka minema ei hakka ja harukarpi ei kasutata ammu juba. Kas see on mingi Tiki või?" Tabasin kerge muie müügimehe suult kui vastasin, et ei ise ehitan haagist. Juhtme kohta üle küsides seda 5soont ka ikka ei ole. No ega midagi, oskan mina 7soonelise ka sinna vedada kuhu 5ne läheks. Tugiratast ei küsitudki millist. Kuigi väljas oli vähemalt 7-8 erinevat. Jah seda odavat ma ju tahtsingi ja mida sa ikka tüübile pakkuma hakkad kes seisab uksel paar kõige odavamat tuld näpus.
Väga teretulnud ma seal ei olnud (vale aeg ilmselt) aga ühtteist ikka sain ka ju. Hinnad täitsa keskmised, mõni asi suts kallim teine jälle odavam kui mujal. Oleks sinna kindlasti rohkem oma raha jätnud, kui keegi oleks viitsinud soovitada/viidata asjadele mis kohe pähe ei tulnud. Sellist harukarpi nagu Juss soovitas otsin järgmine aasta edasi.
Seniks head vana aasta lõppu, olge ikka tublid edasi!
Väga teretulnud ma seal ei olnud (vale aeg ilmselt) aga ühtteist ikka sain ka ju. Hinnad täitsa keskmised, mõni asi suts kallim teine jälle odavam kui mujal. Oleks sinna kindlasti rohkem oma raha jätnud, kui keegi oleks viitsinud soovitada/viidata asjadele mis kohe pähe ei tulnud. Sellist harukarpi nagu Juss soovitas otsin järgmine aasta edasi.
Seniks head vana aasta lõppu, olge ikka tublid edasi!