23-01-2015, 00:10 AM
Ka minu COBakal on läätsest tingitud värvilised servad, aga keksosa on ühtlane. Värvilised servad jäävad parasjagu üle laua ääre ja ei häiri. Valgus on rohkem hõõglambi sarnane ja ei tekita nii teravaid varjusi kui powerled. Kuna räägin ühe pirni põhiselt ja Basilio jutuga kokku ei lähe, siis tekib tunne, et tegemist on hiinlaste täppisteadusega. Laigulisust on näha minu pirnil ainult selles osas mis üle laua ääre jääb. Kuna samas kohas on ka powerled kohe kõrval, siis valgushulk on viimasel tõesti suurem. Tundub aga, et värvispekter on kitsam.
Tegelikult on sama kogemus "maisitõlvikutega". Tellisin neid omale migi posu 8W tõlvikuid ja kahte ühesuguse valgusega tõlvikut ei leidnudki. Kuna nad oli vaja panna sõbral laternatesse mis on õues ja paiknevad suht kõrvuti, siis oli natuke vaja harjuda sellega.
10W tõlvikutest valisin välja neljast ühe mis mulle sobiv tundus. Ülejäänu müüsin maha.
Kirja järgi olid kõik sooja valgusega pirnid.
Tegelikult on sama kogemus "maisitõlvikutega". Tellisin neid omale migi posu 8W tõlvikuid ja kahte ühesuguse valgusega tõlvikut ei leidnudki. Kuna nad oli vaja panna sõbral laternatesse mis on õues ja paiknevad suht kõrvuti, siis oli natuke vaja harjuda sellega.
10W tõlvikutest valisin välja neljast ühe mis mulle sobiv tundus. Ülejäänu müüsin maha.
Kirja järgi olid kõik sooja valgusega pirnid.
Kui on raha, siis ostan bensiini ja sõidan tsikliga. Kui ei ole, siis sõidan ilma.