27-01-2015, 23:10 PM
(27-01-2015, 22:16 PM)Basilio Kirjutas: Lisaksin sellesse "teeme kamba peale" meepotti veel veits tõrva. Oletame et leidubki piisavalt huvilisi, kes 100 ruublit kuus rõõmuga välja köhivad. Kui nüüd töökoda päriselt vaja hakkab minema, selgub et tihtipeale tahab mitu seltsimeest seda samal ajal saada. Keegi saab, keegi mitte. Varsti koguneb rahulolematuid tegelasi, kes on juba kolm korda küsinud, aga pole meelepärast aega saanud. Igal ajal aga pole võimalik tegema tulla. Ning kuutasu jookseb ikka edasi... Siit koorub juba ilus pahandus, mis lõpeb pereheitmisega ja mõni mees nõuab ntx raha tagasi, raha aga on juba üürile, elektrile, soojale jne ära kulutatud. Klient aga põhjendab, et ta on maksnud ja pole mitte midagi vastu saanud.
Isiklikult ei ole ma ühtegi hästitoimivat ühisomanduses asja näinud. Lits pole oma naine!
Oi mulle need kalkunid meeldivad, kes koguaeg "arvavad" ja siis on nemad veel "arvamusdiilerid" ja vaja veel jutusaatesse "arvama" minna ning hää kui telkusse ka oma morda saaks...
ARVAKS ja PANUSTAKS vähem, teeks õige TÖÖD?
MTJ hoitud "ühiskondlikel" alustel käigus juba 2 aastat, otseselt kaduma on läinud 16mm padrunvõti ja ma kahtlustan, kelle karvane käsi seal taga oli, aga kindel on ka see, et ta lihtsalt KAOTAS, sest kodanik on natuke "uje".
Ja neid järjekorrad seisvaid tegelasi ka ei näe, sest kõik tegelevad "arvamise" ja "panustamisega"!! TÖÖD, kui sellist, ei viitsi enam keegi teha. No EI OLE TEGIJAID!!! Tilganäppijaid jaa ... palun ... terrrvvvveee miljooooon....
Dad.
P.S. Ja lits on ka inimene, pealegi aitab alati hädast välja!