16-03-2004, 18:43 PM
No mõnu ja mugavus küll diisli sünonüümid pole, pigem on diisel ikka maamehe või ehitaja tööauto mootor. Universaal kerega Volgat ei saa talvel paremagi tahtmise juures soojaks, juhul kui ei ole plaanis uksi kinni pahteldada. Volga kere koosneb tuhendest august ja sopikesest, kust külm sisse puhub. Volgameeste varustusse kuulus alati puhvaika, mis talvel andis sooja ja suvel oli lihtsalt mugav pikutada. Samadest kere aukudest siseneb suvel palavaga salongi vastik diisli hais ja ükski tüdruk ei taha sellise autoga sõita.
Minu arust on kruisimiseks originaal mootor kõige parem, talviseks diislikäitlemiseks peab väga eeskujulik mootor olema, et see üldse käivituks. Originaal seevastu käivitub iga ilmaga, ka siis kui tema tervis kulunud on.
Pealegi sellist diisel varianti just hiljuti kuskil lehes pakuti. Olen sellisega sõitnud ja rohkem ei taha.
Minu arust on kruisimiseks originaal mootor kõige parem, talviseks diislikäitlemiseks peab väga eeskujulik mootor olema, et see üldse käivituks. Originaal seevastu käivitub iga ilmaga, ka siis kui tema tervis kulunud on.
Pealegi sellist diisel varianti just hiljuti kuskil lehes pakuti. Olen sellisega sõitnud ja rohkem ei taha.
Tõnu Piibur
5116265