17-03-2004, 12:08 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-03-2004, 12:15 PM ja muutjaks oli redeagle.)
Tutt kas sa tunned auto eelmist omanikku? Minuteada on plastikust ainult iluvöre ja tagatuled muu köik ikka ehe plekk vöi kroom
Tuunima seda autot ei hakka kindlasti mitte, kui siis ainult tulevikus väike kroomvelg.Mootor on jah nati lahja aga jöudu jätkub, ise tahaks saada 2.3 R6 sellele mudelile on paigaldatud seda.
Aitähh köigile kommentaaride eest
PS s-teet siiski ma arvan et auto juba järgmine generatsioon kui 73.08-74.08, leidsin yhe samasuguse soome toyota clubist: Corona kuigi sel ka pole niipalju kroomi,muide kui ma ostsin auto siis tal tagaluugil märk oli luxus, ei ole kindel kas sel asjaga midagi pistmist vöi oli niisama topitud
Tuunima seda autot ei hakka kindlasti mitte, kui siis ainult tulevikus väike kroomvelg.Mootor on jah nati lahja aga jöudu jätkub, ise tahaks saada 2.3 R6 sellele mudelile on paigaldatud seda.Aitähh köigile kommentaaride eest

PS s-teet siiski ma arvan et auto juba järgmine generatsioon kui 73.08-74.08, leidsin yhe samasuguse soome toyota clubist: Corona kuigi sel ka pole niipalju kroomi,muide kui ma ostsin auto siis tal tagaluugil märk oli luxus, ei ole kindel kas sel asjaga midagi pistmist vöi oli niisama topitud