Presentzhguti pikkus Pobeda tuledel

valdo Kirjutas:Kuni eelmise nädalavahetuseni oli mul õhkõrn lootus, et mul õnnestub juhtmed valmis sukka sisse toppida ja sealt välja sikutada. See aga ei õnnestunud ning seepärast arvan, et ainus võimalus on see sukk juhtmetele spetsiaalse masina abil ümber kududa. Sellise sukakudumismasina olemasolu ei õnnestnud mul aga Eestis leida.
Mina just mõtlesin sellise suka tekitada umbes sõrmejämeduselt köiekimbult suka mahakoorimise näol. Suka otsad oleks kinniteipinud vanamoelise mustjashalli isoleeriga.
Kokku kootud juhtmekimpe kasutati veel vana \"Volga\" kimpude juures (mida ikka vahel liigub) aga juhtmed on juba platsisolatsiooniga. Tegelikult toodeti ka Pobi tulesid millel plastisolatsiooniga juhtmed, kuid presentzhgutt ümber. Kellel on tähelepanekuid, mis aastatel mindi tekstiilisolatsioonilt üle plastisolatsioonile?

Huvitun GAZ 12 ZIM-i varuosadest ning selle sõidukiga seotud kirjandusest, dokumentidest ja mälestustest.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Presentzhguti pikkus Pobeda tuledel - Autor: eberhard - 21-03-2004, 16:05 PM
RE: Presentzhguti pikkus Pobeda tuledel - Autor: Olaf - 02-03-2006, 15:30 PM
RE: Presentzhguti pikkus Pobeda tuledel - Autor: eberhard - 13-06-2006, 09:25 AM
RE: Presentzhguti pikkus Pobeda tuledel - Autor: taruvaras - 27-06-2007, 09:51 AM
RE: Presentzhguti pikkus Pobeda tuledel - Autor: oldjack - 03-01-2008, 13:17 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne