mootoriõli

ma kohe ei tea .kui mootor on korralikult tehtud enesejaoks(auto on ju uunikum) siis võiks panna täissündi sisse.
omal nahal proovitud,tegin esimestena proovi lada mootorite peal ,väideti sama moodi et sünt voolab mootorist läbi.vale puha
viimasel ajal sama proovitud gaz 24 mootoritega sama.ainult et mootor millele panin originaal klapisääre tihendid need kummi seibid mis liiguvad klapiga kaasa(sama mis mossedel) on õli kadu normaalne. aga teisele mootorile panin mõõdu järgi välismaised zimmerlingid ja sääre tihendid, muidugi ka kõik muu oli enda jaoks paremini tehtud .sõidan täis sündiga õli vahetusest õlivahetusse on õli norm täpselt kriipsude vahel.ma usun et sama kehtib ka pobedale.
nüüd läksin hoogu...
täis sünt annab ka kergema liikumise ja hingamise mootorile.eluiga muutub kah pikemaks.talvine käivitus muutub ju ka kergemaks
kui ei taha väga kallist osta julge soovitada ADDINOL UUED ECO-SEERIA MOOTORIÕLID.ise olen proovinud ,sõidan siiamaan ,õli on jõudnud teistega võrdsele tasemele võib olla iseg veits ees.
kui keegi väidab et addinol põleb seintele kinni nagu šiguli õli siis sama teeb ka palju kiidetud mobil õli tean rääkida kuna praktika olemas .
kõike head soovides
Vasta

Sõnumeid selles teemas
mootoriõli - Autor: wax - 26-03-2004, 15:51 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne