07-12-2016, 22:01 PM
(04-12-2016, 19:34 PM)alfredo Kirjutas: Riigijuhielu +ja-Väidetavalt Eestis ainus töökorras õlleautomaat asub A.Le Cogi Õllemuuseumis.Töötab endiselt 15 kopikaste müntidega.Muuseumi külastaja saab esimese kännutäie tasuta.Kui endal just 15 kopkaseid säilinud pole siis tuleb neid lunastada 1-e €uri eest.
KBAC ja ПИВО
Ajaloolise tõe huvides uuriks ühtlasi pikema karvaga kaasmaalastelt, et mis maksis vene ajal lahtine õll. Juhuslikult olin tollal alamõõduline ja sai seega ainult kaljasabades seistud. Maitses hästi, aga 0,3l kann(hääldada kann, mitte kann) toda jooki maksi minu mäletamist mööda 3kopkat ja 0,5l kann(hääldada samamoodi)-5kossi. Võib ju olla, et mäletan valesti.
Milles on siis probleemi, küsib tähelepanelikum Ksf-lane? See küsimus ja sellele eelnev küsimus on aga siiski täiesti õigustatud. Nimelt oli värskes reklaamilehes(maaleht) tore naljajutuke, kus toobike lahtist(suurust polnud täpsustatud) anti 30 kopika eest. Nali seisnes aga selles, et seekord võttis Selmatädi ainult 20kopikat, sest õlu oli otsas, kuid elu vajas elamist...
Minu kanal YouTube`s http://www.youtube.com/user/krossifann?feature=mhsn