16-04-2004, 14:19 PM
dad Kirjutas:Projektide avalikustamisega kaasneb ka teatavasti liigne huvi sinu tegemiste vastu, mis tõttu paljud ei räägi oma projektidest. Enamasti selleks on kurjade kavatsustega isikute tegutsemine, mistõttu võid sa oma projektiga jäädavalt hüvasti jätta
Kurb aga pidulik.
Dad.
Nõustun eelkõnelejaga selles suhtes, et \'\'Projektide avalikustamisega kaasneb ka teatavasti liigne huvi sinu tegemiste vastu\'\'.
Samas oleks küsimus, et mille või kelle jaoks te neid taastate, remondite ja ehitate. Kas selle jaoks, et tõusta pühapäeva hommikul üles ning minna garaazi oma uunikumi imetlema ja mõelda, et olen ikka kõva mees vaata millega ma hakkama olen saanud. Siis sulgeda garaaziuksed ja elada järgmise pühapäevani teadmisega, et see masin seiasb mul garaazis.
Kui rääkida kurjadest inimestest siis nemad teavad mis sul on ja kui neil seda vaja on siis nad selle ka sinult võtavad.
Tõenäosus Tallinnas pimedal õhtutunnil peksa saada on mitmeid kordi suurem kui see, et Teie projekti kallale kiputakse. Siinkohal viide ühele foorumi teemale http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=3429 (kaks viimast postitust Hr Valdo ja IIIFFFAR)
Mis kasu on sellest kui kodanikud väidavad, et neil on see ja see masin ja nii ja nii palju mootorrattaid ja jalgrattaid. Keegi teine neid ju ei näe. Kas tõesti pole uunikute omanikes natukenegi edevust, et oma töid näidata?
Kuna Eestis ei teki veel niipea võimalust oma automuuseumi jaoks siis oleks mõistlik neid vähemalt interneti kaudu näidata.
Luua \'\'Virtuaalne Automuuseum\'\'.
www.temeko.ee Raudselt Kindlaim
Metallaiad- ja väravad
Metall- ja tuletõkkeuksed
Metallkonstruktsioonid