17-04-2004, 00:01 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-04-2004, 00:09 AM ja muutjaks oli mossepower.)
ee... ma küll ei tea ,et oleksin mõnda D4 mootorit müünud ,küll tegi seda Kasutaja \"Hõljuk\" aga see mootor läks Tziklivennale ja Hõljukil pole enam miskit mõtet küsida ,sest... neid tal enam võrri juppe ei ole.
Ei sa kurna seda mootorit midagi... mille jaoks need siis tehti pole see vene raud nii papist ühti, aint peab oskama asja kasutada. Parim võrri asjatunja selles foorumis on 100% kindlalt ju kasutaja \"Oldmoped\". Tema oskab kindlalt vastata mis millelt on ja kuidas seda kõige mõtekam putitada.
Ja see asi ka ,et originaalis ei ole Gaujal olnud esituld... mittekunagi kasutaja \"Oldmoped\"-i Gaujal on jalgratta tulede kompletm pildid tema kodulehel ja Tehnikamaailmas 9/2003
Mul sihuke küsimus ,et miks seal need tavalised pedaalid on???(jalatoed?)
Terv, MArek
Ei sa kurna seda mootorit midagi... mille jaoks need siis tehti pole see vene raud nii papist ühti, aint peab oskama asja kasutada. Parim võrri asjatunja selles foorumis on 100% kindlalt ju kasutaja \"Oldmoped\". Tema oskab kindlalt vastata mis millelt on ja kuidas seda kõige mõtekam putitada.
Ja see asi ka ,et originaalis ei ole Gaujal olnud esituld... mittekunagi kasutaja \"Oldmoped\"-i Gaujal on jalgratta tulede kompletm pildid tema kodulehel ja Tehnikamaailmas 9/2003
Mul sihuke küsimus ,et miks seal need tavalised pedaalid on???(jalatoed?)
Terv, MArek