01-08-2017, 09:07 AM
(31-07-2017, 19:52 PM)fanatt Kirjutas: See originaal haagis on igane nuhtlus originaal seades. Kast kallutab täpselt nii palju-vähe, et koormat hunnikusse panna ei saa ja edasi tõmmates on kõik laiali. Asja saab sellest siis kui kast ette poole tuua ja kallutades selle nurk suureneb. Muidu kannatab see haagis koormat küll. Nõrk koht on tõste silindri alumine kinnitus tiisli külge mille võib kõveraks väänata raske koormaga
Tegelt tehase manuaali järgi on kandevöime 1 tonn ja tyhikaal 365 kilo ka pirka näitab mul seda. Metsakäru projekteerides vötsin need numbrid teadmiseks ja metsakäru tuli kuskil 380 kilo ca. Muidugi nöukaaegne raud on alati tehtud tugevusvaruga nii et käru kannatab ilmselt rohkem ka. Mul murdus ainult originaalkärul 1 kord veopea kyljest , sai tagasi keevitatud. Originaalkäru hydro ei tööta mul juba aastaid lihtsalt voolik läks 1 kord katki ning avastasin kui koorem tahapoole nats panna ja pidur vabastada kallutab ise maha ja nii jäigi , kuigi jah iga aasta ikka mötlen et krt peaks ikka korda tegema ning samamoodi otsevooliku traktorist ikkagi vedama. Aga öige mees meil siin ikka aint ei mötle vaid teeb ka .