FIATi tehnika

MCK Kirjutas:selline proble olex veel, et ok kahe mehega saab maha kyll. staff maha ja poolteljed lahti ja kui yles tõstad tulevad need ise välja. aga.. kui mootorit peale panen kuda ma need sisse saan??
need pidid ju mitme laagriga olema ja nendega võib jama palju ollaSad (ma tean, hiljuti sai tagumisete laagritega jebitud, need nagu võrri omad, mix need rullidega olla ei või??). ning... kes on see segane kes julgeb auto all pooltelgi sebida kui kaks tyypi ta pea kohal käsitsi mootorit jebivad???Big Grin

odott, pooltelgedega pole mingit jama. võtad küljest ära ja kõik. mina olen võtnud tavaliselt lahti õõtshoova ja rooliotsa, et käändtelg eest ära saada ja pooltelg välja tuleks. Pärast tagasi samamoodi. Öeldakse küll, et amordi ülevalt lahtilaskmisega saab ka, aga seda ma pole proovinud.
Kui pooltelgesid kõigepealt eraldi maha ei võta, siis muidugi on raskem käigukasti ära/peale saada.

see, et jupid eraldi ostes on kallimad kui doonor tervikuna, on loogiline. Doonorit müües saab väiksema vaevaga kola eest ära. Ja nõudluses on ka erinevus - miks sa siis ise tervet doonorit ei taha ja ainult ühte juppi otsid? Toungue
Vasta

Sõnumeid selles teemas
FIATi tehnika - Autor: MCK - 30-04-2004, 13:24 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne