05-05-2004, 16:52 PM
vihkan selliseid asju kui ostja ytleb ,et ta on kindel ostja jne ....kuid vajab aega natuke ,et organiseerida transport . Kui oled tema eest ka transporti organiseerind ja hakkad sõitma kokkulepitud kohta ,kus peaksime kokku saama ,et ta saaks juhatada teed oma kuuri/garaazi juurde, siis äkki lylitatakse telefon välja, ja seda mitmeks päevaks :@ Ning kui lõpuks saad tema kätte ,tuleb mingi väga DEBIILNE vabandus , et miks ma ei saanud teda kätte ja seejuures hakkab veel kauplema kokkulepitud hinna suhtes :@...jne
Meeldivad müüad on need ,kes tulevad alati igatepidi sulle vastu ......transpordi ......aja suhtes.......jne
Peaks tunnistama ,et olen ka ise olnud ebameeldiv ostja/müüa.......ntx \'\'oldmoped\'\'i chopperit ostes .........sai ikka päris hästi oma pakkumistega pinda käidud kuna chopperit tahtsin endale väga saada (parim izh projekt , mida olen näinud) ja sellest tulenev ärevus, mille tagajärjel sai vist inimest ära tyydatud. =P ....aga eks oldmoped oskab sellest ise lähemalt rääkida
.....
Meeldivad müüad on need ,kes tulevad alati igatepidi sulle vastu ......transpordi ......aja suhtes.......jne
Peaks tunnistama ,et olen ka ise olnud ebameeldiv ostja/müüa.......ntx \'\'oldmoped\'\'i chopperit ostes .........sai ikka päris hästi oma pakkumistega pinda käidud kuna chopperit tahtsin endale väga saada (parim izh projekt , mida olen näinud) ja sellest tulenev ärevus, mille tagajärjel sai vist inimest ära tyydatud. =P ....aga eks oldmoped oskab sellest ise lähemalt rääkida