ebameeldivad ostjad ja müüjad?

vihkan selliseid asju kui ostja ytleb ,et ta on kindel ostja jne ....kuid vajab aega natuke ,et organiseerida transport . Kui oled tema eest ka transporti organiseerind ja hakkad sõitma kokkulepitud kohta ,kus peaksime kokku saama ,et ta saaks juhatada teed oma kuuri/garaazi juurde, siis äkki lylitatakse telefon välja, ja seda mitmeks päevaks :@ Ning kui lõpuks saad tema kätte ,tuleb mingi väga DEBIILNE vabandus , et miks ma ei saanud teda kätte ja seejuures hakkab veel kauplema kokkulepitud hinna suhtes :@...jne

Meeldivad müüad on need ,kes tulevad alati igatepidi sulle vastu ......transpordi ......aja suhtes.......jne

Peaks tunnistama ,et olen ka ise olnud ebameeldiv ostja/müüa.......ntx \'\'oldmoped\'\'i chopperit ostes .........sai ikka päris hästi oma pakkumistega pinda käidud kuna chopperit tahtsin endale väga saada (parim izh projekt , mida olen näinud) ja sellest tulenev ärevus, mille tagajärjel sai vist inimest ära tyydatud. =P ....aga eks oldmoped oskab sellest ise lähemalt rääkida Big Grin .....
Vasta

Sõnumeid selles teemas
ebameeldivad ostjad ja müüjad? - Autor: oldmoped - 05-05-2004, 11:15 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne